Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ζημιές στο Δίκτυο της ΑΗΚ Λόγω των Ανέμων στην Πάφο

 
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εργάζονταν συνεργεία της ΑΗΚ Πάφου για αντιμετώπιση βλαβών και άλλων προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της επαρχίας, συνεπεία των δυνατών ανέμων και της βροχής.
Διακοπή ρεύματος καταγράφηκε για αρκετές ώρες ψες στις κοινότητες Κάθηκα, Ίνια, Δρούσεια, Τάλα, ενώ σε αρκετές ακόμη περιοχές χρειάστηκε η επέμβαση των συνεργείων της Αρχής Ηλεκτρισμού για επανασύνδεση εναέριων ηλεκτρικών καλωδίων που κόπηκαν λόγω των ανέμων και που προκαλούσαν σπινθήρες.
Σε μια μάλιστα περίπτωση, κλιμάκιο της ΑΗΚ που επέστρεφε στην Πάφο από τον Κάθηκα όπου είχε επιληφθεί βλάβης, χρειάστηκε να λειτουργήσει και ως διασώστης για γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο. Συγκεκριμένα, η νεαρή οδηγός οχήματος που προπορευόταν αυτού της ΑΗΚ, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Αν και η οδηγός δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, εντούτοις από το σοκ δεν μπόρεσε να αποσυνδέσει τη ζώνη ασφαλείας για να εξέλθει από αυτό και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της ΑΗΚ που είδαν όλη τη σκηνή για να την απεγκλωβίσουν.
Τα συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού θα συνεχίσουν και σήμερα τις εργασίες επιδιόρθωσης των βλαβών από την χθεσινοβραδινή κακοκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου