Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι κλητήρες της Διοίκησης ΔΕΗ και Παπακωνσταντίνου

Ο θίασος της ΓΕΝΟΠ ξαναχτυπά

Μετά τα θεατρικά έργα των πουλημένων της ΓΕΝΟΠ στους δρόμους και σε επιλεκτικούς χώρους εργασίας που υπάρχουν υποτακτικοί τους, σειρά είχε ένα σικέ ΔΣ με επιλεκτικά καλεσμένα μέλη του ΔΣ, τους κουλοχέρηδες ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΑΔ, αυτούς που ψήφισαν την διάσπαση της επιχείρησης.

Κύριοι νομίζετε ότι το σικέ ΔΣ που στήσατε θα σας σώσει? ρε θεατρίνε Φωτόπουλε με τον μαϊντανό σου τον Κατσαρό και το δεκανίκι σου τον Ρίζο ,το μόνο που θα σε σώσει είναι να σηκωθείς να φύγεις εσύ και οι υποτακτικοί σου , που τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε ότι είστε συνδικαλιστές και υψώσατε ένα λάβαρο του κώλου. Νομίζετε ότι πείθετε κανένα εργαζόμενο με τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνετε?
Πρώτα ξεπουλάτε και μετά??

Κύριοι του ΔΣ που είστε? Δεν βλέπετε πόσο σας έχουν απαξιώσει? Και εσείς τι κάνετε για αυτό? Για πόσο  καιρό ακόμα δεν θα κάνετε τίποτα?

Και εσείς της πλειοψηφίας της ΔΑΚΕ που δεν ψηφίσατε τον διαμελισμό τι κάνετε? Γιατί ανέχεστε το ταυτισμένο με το πουλητάρι Φωτόπουλο, Κατσαρό και τους υποτακτικούς του? Δεν βλέπετε το ξεπούλημα των πάντων? Γιατί παραμένετε απλοί θεατές σε αυτή την φαρσοκωμωδία? Από τους πουλημένους δεν περιμέναμε τίποτα, αλλά ούτε και εσείς σταθήκατε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

9-2-2012

Για άλλη μια φορά βλέπουμε την ίδια παράσταση στο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές ξανά το πουλημένο προεδρείο της ΓΕΝΟΠ.

Διοργανώνουν ,μαζί με την διοίκηση Ζερβού και τους πράσινους υπουργούς της κυβέρνησης, ακριβοπληρωμένο συνέδριο για το ξεπούλημα της επιχείρησης  και με χρονοκαθυστέρηση θυμούνται, μετά από πιέσεις του κόσμου , να παίξουν ένα ακόμα θεατρικό έργο.

Πρώτα συμφωνούν ΠΑΣΚΕ, Γραμματέας ΓΕΝΟΠ με κάποια τσιράκια του και ΣΑΔ στον διαμελισμό της επιχείρησης, γίνεται κατάθεση τροπολογίας από τον ΄΄ συναγωνιστή ΄΄  του Φωτόπουλου στις 31-12-2011 για την πώληση του ΑΔΜΗΕ σε ξένα οικονομικά συμφέροντα και μετά από τις πιέσεις των συναδέλφων θυμήθηκαν ότι έχουν ακόμα μια παράσταση να δώσουν.

Ρε συνάδελφοι αφού ξέρετε ότι αυτοί ψήφισαν για το ξεπούλημα μας (διαμελισμό, ασφαλιστικό, μισθολογικό) γιατί τους ανέχεστε?
Τι ήρθαν τώρα να μας πουν οι πουλημένοι? μήπως οι κόκκινες γραμμές του Φωτόπουλου και του μαϊντανού του Κατσαρού ήταν η σηματοδότηση του δρόμου που οδηγεί στα ντόπια και ξένα συμφέροντα?

Ρε μαϊντανοί της καταστρεπτικής διοίκησης Ζερβού-Παπακωνσταντίνου νομίζετε ότι με το χθεσινό θεατρικό έργο που παίξατε, κατάληψη του κώλου, θα πάρετε συγχωροχάρτι για την προδοσία σας?
Ξεχάσατε κύριοι που ψηφήσατε υπέρ του διαμελισμού ότι εμείς σας είχαμε επισημάνει από τότε αυτά που γίνονται τώρα και εσείς το μόνο που κάνατε κ Φωτόπουλε, κ Κατσαρέ και κ Ρίζο ήταν να μας βρίζετε?

Ρωτάμε κύριοι τα τριάκοντα αργύρια μήπως ήταν οι 300000ε που πήρατε από την διοίκηση για την μελέτη? Η μήπως ήταν και οι 500000ε που πήρατε δάνειο από την διοίκηση? Η μήπως είναι χορηγίες της διοίκησης  προς την ΓΕΝΟΠ?

Κύριοι του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ μέχρι πότε θα τους καλύπτετε με την απραξία σας ? τι σας φοβίζει και δεν προκαλείτε ΔΣ μετά από τόσους μήνες απραξίας?

Κύριοι της ΔΑΚΕ είστε και εσείς συμμέτοχοι με την απραξία σας στους θεατρινισμούς του Φωτόπουλου, Κατσαρού, Ρίζου.

Μέχρι πότε?