Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι κλητήρες της Διοίκησης ΔΕΗ και Παπακωνσταντίνου

Ο θίασος της ΓΕΝΟΠ ξαναχτυπά

Μετά τα θεατρικά έργα των πουλημένων της ΓΕΝΟΠ στους δρόμους και σε επιλεκτικούς χώρους εργασίας που υπάρχουν υποτακτικοί τους, σειρά είχε ένα σικέ ΔΣ με επιλεκτικά καλεσμένα μέλη του ΔΣ, τους κουλοχέρηδες ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΑΔ, αυτούς που ψήφισαν την διάσπαση της επιχείρησης.

Κύριοι νομίζετε ότι το σικέ ΔΣ που στήσατε θα σας σώσει? ρε θεατρίνε Φωτόπουλε με τον μαϊντανό σου τον Κατσαρό και το δεκανίκι σου τον Ρίζο ,το μόνο που θα σε σώσει είναι να σηκωθείς να φύγεις εσύ και οι υποτακτικοί σου , που τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε ότι είστε συνδικαλιστές και υψώσατε ένα λάβαρο του κώλου. Νομίζετε ότι πείθετε κανένα εργαζόμενο με τα κροκοδείλια δάκρυα που χύνετε?
Πρώτα ξεπουλάτε και μετά??

Κύριοι του ΔΣ που είστε? Δεν βλέπετε πόσο σας έχουν απαξιώσει? Και εσείς τι κάνετε για αυτό? Για πόσο  καιρό ακόμα δεν θα κάνετε τίποτα?

Και εσείς της πλειοψηφίας της ΔΑΚΕ που δεν ψηφίσατε τον διαμελισμό τι κάνετε? Γιατί ανέχεστε το ταυτισμένο με το πουλητάρι Φωτόπουλο, Κατσαρό και τους υποτακτικούς του? Δεν βλέπετε το ξεπούλημα των πάντων? Γιατί παραμένετε απλοί θεατές σε αυτή την φαρσοκωμωδία? Από τους πουλημένους δεν περιμέναμε τίποτα, αλλά ούτε και εσείς σταθήκατε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου