Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Αδελφοκτόνος – Πατροκτόνος Πόλεμος

                                      Ο Αδελφοκτόνος – Πατροκτόνος Πόλεμος

Καλά ρε θεατρίνε Φωτόπουλε, δεν έχεις ανθρωπιά και λίγο φιλότιμο έναντι των συναδέλφων?

Διέλυσες την ΓΕΝΟΠ, στέγνωσες το ταμείο της και τώρα θέλεις να βάλεις χέρι και στο ταμείο της ΕΤΕ εσύ και η υπόλοιπη παρέα σου?

ΕΡΩΤΗΜΑ. Που πήγαν οι 300000 ευρώ?(μελέτη)
                      Που πήγαν οι 500000 ευρώ ? (δάνειο)
                      Τα χλιδάτα συνέδρια της ΓΕΝΟΠ ποιος τα πλήρωνε?

Η κουτή ΕΤΕ ή η ΔΕΗ?

Ρε Χατζάρα ταμία της ΓΕΝΟΠ δεν ξέρεις τίποτα? πόσα χρόνια έχει να κλείσει τα οικονομικά της η ΓΕΝΟΠ?

 Εσείς του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ δεν αναρωτηθήκατε ποτέ που πήγαν τόσες χιλιάδες ευρώ? Γιατί σφυρίζετε αδιάφορα? Γιατί δεν έχει γίνει τόσους μήνες ΔΣ? Νομίζετε ότι είστε άμοιροι ευθυνών?

Πες μας αλήθεια σε ποιο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ αποφασίστηκε η αλλαγή των κόκκινων γραμμών που ωρυόμενος έβαζες?

Προσπάθησες να καθαρίσεις τον Γιώργο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ αλλά δεν σου βγήκε. Και σκέφτηκες ¨Μιας και είναι στο ίδιο κτίριο η οικογένεια μου ΕΤΕ ,από ότι γνωρίζουμε, τι θέλω να τρέχω μακριά? Ας ξεκινήσω από το σπίτι μου και μάλιστα από τον αδελφό μου με την βοήθεια του συνδικαλιστικού του παιδιού¨

Όταν στέρεψαν οι κάνουλες της ΓΕΝΟΠ , η ΕΤΕ δεν ήταν αυτή που πλήρωσε όλα τα θεατρικά έργα που έπαιξες στους δρόμους και στα διάφορα κυλικεία π.χ. ΓΕΝΟΠ έως σήμερα?

Άλλα έτσι είστε εσείς οι πρασινοφρουροί .Σκοτώνετε ακόμα και τον αδελφό σας .Ποιον? Αυτόν που σας ταΐζε και σας χρηματοδοτούσε , όπως έγραφαν κατά καιρούς τα διάφορα sites.

Εσείς της ΕΤΕ ξυπνάτε .Δεν βλέπετε? Διέλυσε την ΓΕΝΟΠ και την ΔΕΗ με τα κολλητάρια του Α. Ζερβό και Τριανταφύλλη , και εσείς του επιτρέπετε να διαλύσει αυτό το ιστορικό σωματείο με τους εγκάθετους μισθοφόρους πρασινοκυβερνητικούς φρουρούς .Πάρτε τον στο κυνήγι πριν είναι αργά.

Αν έχεις τα κότσια ρε θεατρίνε κατέβα στους χώρους δουλειάς να αναλύσεις στους συναδέλφους τα εξοφλητικά τους και να τους εξηγήσεις το ασφαλιστικό.

Νικολάκη, προς το παρόν σε χαιρετούμε και σε αναμένουμε στους χώρους δουλειάς να μας δώσεις τις απαντήσεις.

Αγνός Δεητζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου