Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?

Εσείς της ΔΑΚΕ δεν βλέπετε, δεν ακούτε?
   Μέχρι πότε ρε μάγκες της ΔΑΚΕ θα ανέχεστε τον κ. Κατσαρό? Δεν βλέπετε που σας οδηγεί? Τον ακούσαμε στο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαίδα. Αυτός είναι εκτός τόπου και χρόνου.
   Τι κάνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία? Μέχρι πότε κύριοι της ΔΑΚΕ θα σέρνεστε πίσω από την ΠΑΣΚΕ και τον κ. Ρίζο Ρίζο? Μέχρι πότε θα στηρίζετε τον ψεύτη κ. Αρθούρο Ζερβό? Μέχρι πότε θα αφήνετε τον κ. Κατσαρό να σας οδηγεί στην καταστροφή?
   Δεν έχετε φιλότιμο απέναντι στους συναδέλφους σας ΔΑΚΙΤΕΣ που σας στήριξαν?
   Εδώ η ΔΕΗ διαλύετε και εσείς αντί να πάρετε πρωτοβουλίες σαν συνδικαλιστές ακολουθείτε τον Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ στον κατήφορο που σας οδηγεί.
            ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΔΕΗ – ΟΔΗΓΙΑ 72
            ΒΛΕΠΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕΞΗΣ
            ΒΛΕΠΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
            ΒΛΕΠΕ ΩΡΑΡΙΟ
            ΒΛΕΠΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΔΕΗ.
  Ερώτημα : Η εμφάνιση στην παράταξη της ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ του συνταξιούχου, υβριστή της παράταξης και του κόμματος κατά τα λεγόμενα του στο κείμενο παραίτησης του από Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ σημαίνει κάτι?
  Πάλι θέλει να χρησιμοποιήσει την παράταξη για ιδία συμφέροντα?
  Μέχρι πότε θα τους ανέχεστε?
  Συνεχίστε οι εκλεγμένοι στης ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ τον ύπνο αλλά όταν ξυπνήσετε θα είναι αργά και για σας και για τους υπόλοιπους συναδέλφους.
  Πάρτε πρωτοβουλίες και στείλτε στα σπίτια τους τους συνταξιούχους – βαρόνους της παράταξης. Αφού βλέπετε ότι ενώ ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη αυτοί δεν το καταλαβαίνουν αφού το μόνο που βλέπουν είναι το τι θα βάλουν στην τσέπη με την απραξία τους.
  Και εσείς οι εκλεγμένοι της ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ μάλλον βολεμένοι είστε, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ – ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.