Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ν.ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ:Οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, οφείλουν να επαναφέρουν τις ιδεολογικές “ΑΡΕΤΕΣ” τους

Για την πολιτική δολοφονία του Π. Φύσσα
 του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη

Οι πράξεις ΒΙΑΣ και ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ είναι καταδικαστέες απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Η στυγνή ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ενός νέου ανθρώπου, του Π. Φύσσα, όπως κάθε άλλη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή δολοφονική επίθεση, από ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ή από πολίτες μυημένους στην μισαλλοδοξία, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό και στις διχαστικές πρακτικές, μόνον ΝΤΡΟΠΗ προκαλούν.

Οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις, οφείλουν να επαναφέρουν τις ιδεολογικές “ΑΡΕΤΕΣ” τους, και τις πολιτικές προτάσεις τους, απομονώνοντας τις αλαζονικές συμπεριφορές των τεχνοκρατών που επιδεικτικά αγνοούν τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες.

Το «περί δικαίου αίσθημα» των πολιτών διεγείρεται βλέποντας τους πολιτικούς να “ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ” στα τηλεοπτικά παράθυρα, την ώρα που οι ίδιοι απολαμβάνουν την ιδιότυπη ΑΣΥΛΙΑ βουλευτών Υπουργών, και επιφυλάσσουν κάθε είδους προνομιακή μεταχείριση για τους εαυτούς τους και τους ΕΧΟΝΤΕΣ και ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ενώ παράλληλα φορτώνουν τα βάρη στα συνήθη υποζύγια του συστήματος στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Οι Έλληνες πολίτες αγωνιούν για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ τους…
Αγωνίζονται για τα βασικά δημοκρατικά συνταγματικά τους δικαιώματα που καταπατούνται με τις ψηφοφορίες νομοσχεδίων ενός άρθρου, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, Προεδρικών διαταγμάτων και Υπουργικών αποφάσεων, που κάθε άλλο παρά προάγουν τα δημοκρατικά ιδεώδη και ενισχύουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, η οποία καθημερινά αμφισβητείται.


Τις…αδυναμίες αυτές (κάλυψης βασικών κοινωνικών αναγκών, υπεράσπισης θεσμών και δημοκρατικής λειτουργίας) τις εκμεταλλεύονται με ΆΡΙΣΤΟ τρόπο οι φασίζουσες δυνάμεις που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις αντίστοιχες που έδρασαν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΒΑΪΜΑΡΗΣ.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν οι πολιτικοί ταγοί του τόπου, τον κίνδυνο που απειλεί την Δημοκρατία μας, τόσο το καλύτερο για τον τόπο μας…