Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Ο Τσάκας φέρνει άραβα επενδυτή στη ΓΕΝΟΠ!

Στο επίκεντρο μιας καλοστημένης επιχείρησης σπίλωσης, βρέθηκαν από χθες ο πρόεδρος και τα μέλη των εργαζομένων στη ΔΕΗ, οι οποίοι κλήθηκαν να εξηγήσουν την ύπαρξη «εικονικών» τιμολογίων με τα οποία υποτίθεται ότι πληρώθηκαν «εικονικές» δαπάνες του σωματείου...


Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος κ. Φωτόπουλος, γεμάτος «εικονική» αγανάκτηση και με «εικονικά» σηκωμένη γροθιά, πρόκειται για «εικονική» λάσπη που προέρχεται από όσους θέλουν να εμποδίσουν την ΓΕΝΟΠ να ξαναγίνει μεγάλη και με τη βοήθεια ενός επενδυτή, να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πρωτάθλημα και στο Champions League.

Όσο για τα τιμολόγια, εξήγησε πως είναι «εικονικά» παραστατικά που εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια συναντήσεών του με τον γνωστό «εικονικό» εκπρόσωπο επενδυτών, Βλάση Τσάκα, οι οποίοι ενδιαφέρονταν να αγοράσουν το συνδικαλιστικό όργανο της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ.

Επομένως και τα χρήματα που υποτίθεται ότι εισέπραξαν από τη ΔΕΗ μέσω των «εικονικών» τιμολογίων οι συνδικαλιστές, είναι και αυτά «εικονικά» όπως όλα τα άλλα, κατέληξε το σκεπτικό του κ. Φωτόπουλου. Ο ίδιος πάντως δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι αν βρεθεί έστω και ένα μη εικονικό ευρώ στον λογαριασμό του θα προχωρήσει σε «εικονική» αυτοκτονία.

Από την πλευρά του το αρμόδιο υπουργείο ζήτησε να διερευνηθεί «εικονικά» η υπόθεση, ώστε να μη μείνουν σκιές και να χυθεί άπλετο «εικονικό» φως στη σοβαρή αυτή υπόθεση. Στη συνέχεια έκανε λόγο για το σκάνδαλο των «εικονικών» αυθαιρέτων, που πρώτα νομιμοποιούνταν και μετά χτίζονταν, πληρώνοντας «εικονικά» πρόστιμα.


απο  loutrakiblog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου