Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΕΝΑΣ ΕΠΑΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗ ΕΡΧΟΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

ΕΝΑΣ ΕΠΑΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗ ΕΡΧΟΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Συνάδελφοι και συναγωνιστές, μέλη κα  φίλοι  μιας ταξικής παράταξης όπως θέλει να λέγεται η ΕΠΑΔ στο συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ, ο ηγέτης της πρέπει να το δείχνει με τη συμπεριφορά του και όχι να συμπεριφέρεται ως αλαζόνας.
Οι μάχες δίνονται στα μετερίζια του αγώνα για το κοινό συμφέρον και όχι για την πάρτι μας, όπως ο σύντροφος Βλαστός που θέλει να λέγεται και αριστερός τη στιγμή που προσβάλει την αριστερή ιδεολογία και τον κόσμο της μαχόμενης εργασίας.
Ενώ όλοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ συμμετείχαν στα απεργιακά μέτρα που είχε κηρύξει το σωματείο σου και γινόταν η απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, εσύ δεν τα τήρησες, ίσως για να μην χάσεις τις υπερωρίες σου και τα εκτός έδρας.
Έτσι βλέπεις τον αγώνα; Έτσι κερδίζονται οι μάχες με σορτσάκια;
Αφού ίδρωσες στον αγώνα μετά θα ξεκινήσεις την επανάστασή σου, να πηγαίνεις στην Ομοσπονδία και στο σωματείο σου , καθώς και στους εργασιακούς χώρους για να βγάζεις πύρινους λόγους και να κατηγορείς τους πάντες και ότι μόνο η παράταξή σου είναι αυτή που αγωνίζεται αληθινά, όπως όταν ήσουν πρόεδρος στην ΕΤΕ.
Έτσι ξεκινάςτο έργο που σου ανέθεσαν οι πατρόνοι σου και οι εργοδοσία για  την διάλυση της ΓΕΝΟΠ και του συδικαλιστικού κινήματος στη ΔΕΗ, με τη δημιουργία εργοδοτικού – επιχειρησιακού σωματείου που τόσο πολύ ονειρεύεσαι,  με μοναδικό σκοπό να σε λένε πρόεδρο και να παίρνεις το πλαφόν και εκτός έδρας και όταν επιστρέφεις να αμολάς και καμιά αριστερίστική κορώνα, έτσι για να δείχνεις την αγωνιστικότητα σου.
Ο αριστερός αποδεικνύεται με τις πράξεις του και όχι να το φωνάζει.
Και όπως έλεγε και ό Λένιν, ο πιο επικίνδυνος εχθρός είναι ο γιος της πλύστρας.
Έχεις πάρει παραδείγματα από τα τσιράκια σου στα νησιά, αυτοί που δεν ήταν ικανοί να μειώσουν τα φορτία στους σταθμούς τους στην απεργία της ΓΕΝΟΠ τη στιγμή που ήταν χρόνια μέλη της και παλαιά συνδικαλιστικά στελέχη και παρακαλούσαν να τους στείλει η ΓΕΝΟΠ βοήθεια τους άχρηστους. Εξυπηρετώντας την εργοδοσία.  Μιλάμε πλέον για μεγάλους αγωνιστές.

Πού ήσουν σύντροφε Βλαστέ στις κινητοποιήσεις για τον ΑΔΜΗΕ;
Πού ήσουν σύντροφε Βλαστέ στις κινητοποιήσεις για τη Μικρή ΔΕΗ;
Πού ήσουν σύντροφε Βλαστέ στις διαβουλεύσεις όλων των σωματείων για το μέλλον της ΔΕΗ;
Μήπως εργαζόσουν στην Εύβοια και άφηνες τα κορόιδα τους συναδέλφους σου να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και μετά να τους κατηγορείς;
Απείχες συνειδητά από τα πάντα για να κατηγορείς ότι οι συνδικαλιστές τα πούλησαν, ξεχνάς όμως ότι δεν είχαν πλέον να πουλήσουν τίποτε γιατί απλά είχες προλάβει εσύ με την  υπογραφή σου να τα πουλήσεις όλα, όπως τη διάσπαση της ΔΕΗ, τη μνημονιακή συλλογική σύμβαση, το σικέ συνέδριο του 2010 με τη γνωστή μελέτη όπου τότε σε βόλευε και έκανες μόκο.
Τη στιγμή που εσύ χειριστικές όλα τα σημαντικά ζητήματα που καίγαν τους συναδέλφους μας έμεινες άφωνος,  γιατί το μόνο που σε ενδιέφερε και σε ενδιαφέρει είναι να είσαι πάντα στην επικαιρότητα και για αυτό θα κάνεις τα πάντα να το πετύχεις, ακόμη και αν χρειαστεί να σκοτώσεις άνθρωπο. Το έχεις αποδείξει στην τελευταία μάζωξη της ΓΕΝΟΠ που πήγες να το παίξεις άντρας και γελοιοποιήθηκες.
Μικρόψυχε και μνησίκακε μεγαλοαστέ του Κολωνακίου , εκεί που πας τα βράδυα και παίρνεις εντολές από τον πατρόνο του συνδικαλιστικού κινήματος και νεκροθάφτη της ΓΕΝΟΠ και εσύ έχεις πάρει τώρα τη σκυτάλη να την αποτελειώσεις, αλλά δυστυχώς για σένα οι συνάδελφοι σε φτύσαν στις εκλογές και αυτό δεν το άντεξες και κάνεις ότι παιρνάει από τη διεστραμμένη φαντασία σου για να το πετύχεις.
Οι ταξικοί αγώνες δίνονται στα πεζοδρόμια και όχι στα εκτός έδρας και αφού δεν τα βρήκες με τον πνευματικό σου πατέρα το Ν. Φωτόπουλο στη ΓΣΕΕ που ήσασταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο,άρχισες να γλύφεις τον Παναγόπουλο στη ΓΣΕΕ μπας και σε κάνει σε κάποιο επιχειρησιακό-εργοδοτικό σωματείο του ΔΕΔΔΗΕ πρόεδρο και να ικανοποιήσεις το εγώ σου και το άσβεστο μίσος που τρέφεις για τους πρώην συντρόφους σου γιατί εσύ δεν έχει μπέσα ούτε και συντρόφους, είσαι άφιλος.
Δεν ενδιαφέρεσε για κανένανσυνάδελφο, παρά μόνο για τον εαυτό σου και να ικανοποιήσεις τα ψυχεδελικά σου σύνδρομα και τα φοβερά σου κόμπλεξ που σου δημιούργησαν οι φίλοι σου, όπως ξεστομίζεις δεξιά και αριστερά μανιοκαταθλιπτικέ εργατοπατέρα.
Τόσα χρόνια στους ταξικούς μας αγώνες και στον ιδεολογικό μας προσανατολισμό για έναν καλύτερο κόσμο, αυτά μάθαμε σύντροφε Βλαστέ;
Η εργατική τάξη λυπάται για τους συντρόφους σου που τους εκμεταλεύεσαι για να πετύχει τα προσωπικά σου σχέδια, αλλά με την τακτική σου τους εξευτελίζεις.
Ο κόσμος της εργατιάς θέλει λαϊκή κυριαρχία και όχι προδοσία και γλείψιμο στην εξουσία.
Ειδικότητά σου η κοροϊδία (Δεν τήρησες τη συμφωνία που υπέγραψες με το Φωτόπουλο για δυαρχία στην ΕΤΕ και μετά να ανέβεις στη ΓΕΝΟΠ στη θέση του όταν έρθει η ώρα, γιατί ήσουν αχόρταγος και τα ήθελες όλα δικά σου). Δεν θα σε ακολουθήσουμε στον κατήφορο που πήρες,  σε αυτόν τον κατήφορο θα σε ακολουθήσουν μόνο οι τσάτσοι και οι εξαρτημένοι από την εργοδοσία νταβατζίδες.
ΥΓ. Μην ξεχνάς για την κρίση που περνάει το σωματείο μας η αιτία είσαι εσύ και εμείς που σε ακολουθήσαμε.

Ο ΕΞΑΠΑΤΕΙΜΕΝΟΣ ΕΠΑΔΙΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. sto sylalitirio eida simaies pou emoiazan me tis genop idio xroma kai sima pou emiaze alla elege allo pragma xerei kanenas ti eine na mou pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή