Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το Λαζαρίδη χτύπησε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος



http://www.koutipandoras.gr/

Μετά και τις δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη περί ΣΥΡΙΖΑ και “αντισυνταγματικού τόξου” ήρθε και η σειρά του Θεόδωρο Πάγκαλου να “χτυπήσει”, αυτή τη φορά εναντίον του ΚΚΕ. Ο κ. “μαζί τα φάγαμε”, αν και παλαίο στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι καο το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν θέλει τη δημοκρατία, καθώς το καταστατικό του περιλαμβάνει την αποκάσταση την ανατροπή της δημοκρατίας και την εγκαθίδρυση μιας σοβιετικής Δημοκρατίας. 
 Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι η Δημοκρατία επιτρέπει στους εχθρούς της να εκφράζονται εναντίον της και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που το κάνει αυτό. Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το ΚΚΕ έχει στο καταστατικό του την ανατροπή της Δημοκρατίας με επανάσταση και την εγκαθίδρυση σοβιετικής δημοκρατίας
 «Προτείνει την κατάργηση του πολιτεύματος. Είναι ελεύθεροι να λένε ότι θέλουν. Υπάρχουν και άλλα κόμματα, που απλώς δεν το λένε».
 Πολύ απλά ο κ. Πάγκαλος συνεχίζει το σκοτεινό έργο που ξεκίνησε ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης εναντίον των κομμάτων της Αριστεράς. Με ύπουλο τρόπο τοποθέτησαν στο ίδιο κάδρο με τη Χρυσή Αυγή αρχικά το ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια το ΚΚΕ, με σκοπό να πλήξουν τα εκλογικά τους αποτελέσματα. Τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων και η συνεχής δυσαρέσκεια στην ελληνική κοινωνία προσπαθούν να υπερκαλυφθούν με ένα και μόνο τρόπο: Την εκτόξευση λάσπης στα υπόλοιπα κόμματα. 
 Το πλέον λυπηρό είναι το γεγονός ότι τόσο ο κ. Πάγκαλος όσο και ο κ. Λαζαρίδης προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς. Φαίνεται όμως ότι με τα χρόνια αλλάξαν και οι πεποιθήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου