Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ


E13Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Συγκινητικός πραγματικά αποδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο οι εργαζόμενοι   του  Λ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ με αυταπάρνηση ,επιμονή ,παραδειγματικό τρόπο ομαδικότητας ,συνέπειας ,σωστό προγραμματισμό  και τέλειους υπολογισμούς από τους επικεφαλείς των ομάδων εργασίας που δούλευαν στο χώρο του ορυχείου και ιδιαίτερα στο σημείο εγκλωβισμού του μηχανήματος, οι οποίοι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση(Ο Ε11 είχε πάρει κλίση  22˚με όριο ασφαλείας 26˚) με σύμμαχο μόνο την τεχνογνωσία , την τεράστια εμπειρία τους  , και τον υπέρμετρο ζήλο που τους διακατέχει έδωσαν μαθήματα εργασιακής ευσυνειδησίας και εργατικότητας και κατάφεραν  να απεγκλωβίσουν τον εκσκαφέα και μαζί το καλωδιόχημα  και τον ταινιόδρομο του με ελάχιστες μηχανικές ζημιές.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Η Διοίκηση της Επιχείρησης θα έπρεπε να αισθάνεται πολύ τυχερή που διαθέτει εργαζόμενους και στελέχη που τα δίνουν όλα για να μπορεί η επιχείρηση να λειτουργεί και να εξυπηρετεί χωρίς προβλήματα τα εκατομμύρια των Ελλήνων καταναλωτών  , αντίθετα όμως παρασυρόμενη από τον μεγάλο χαμό που συντελείται στην χώρα ,μας βλέπουν και μας συμπεριφέρονται όπως η κυβέρνηση σαν ένα κουτάκι που αντιπροσωπεύουμε έναν αριθμό.
Ζητάμε εδώ και τώρα προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού, ώστε η εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό να μεταλαμπαδευτεί στους νέους συναδέλφους διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία και το μέλλον της Επιχείρησης.
Οι εργαζόμενοι του Λ.Κ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για άλλη μία φορά έδωσαν εξετάσεις με επιτυχία , στέλνοντας το μήνυμα στην Διεύθυνση για την αποτελεσματικότητα ,το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει και την σιγουριά ότι πρέπει να στηρίζονται πρώτα σ’αυτούς και όχι στον κάθε τυχόντα ΕΡΓΟΛΑΒΟ.

ΤΕΛΟΣ θα θέλαμε μια απάντηση από την Γ.Δ./ΟΡ για τον ρόλο που έπαιξε ένα πρώην στέλεχος του Λ.Κ.Μ. και τώρα είναι στην Γ.Δ./ΟΡ ,ήρθε πριν λίγες ημέρες στο χώρο του ορυχείου δεν συναντήθηκε με κανένα πήγε στον Ε11 έβγαλε φωτογραφίες και έφυγε.
Την ημέρα που το μηχάνημα ήταν σε οριζόντια θέση και έτοιμο να κάνει πορεία .παρουσιάστηκε στο χώρο ένας γερμανός “φωστήρας” ο οποίος ήρθε εκτάκτως από τάς Ινδίας με έξοδα της Επιχείρησης και έκπληκτος αναρωτιόταν για αυτό που έβλεπε.
ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ;;;
Δύο είναι οι εκδοχές
Για να συγχαρεί αυτοπροσώπως τους ανθρώπους που πέτυχαν αυτό το
αποτέλεσμα  ή
Για μία ακόμη φορά δείχνοντας την ανευθυνότητα τους και την τεχνική και
επιστημονική ανεπάρκεια τους έφεραν ακόμα έναν ακριβοπληρωμένο ειδικό
(όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια )  για να μας  σώσει φυσικά με το
αζημίωτο…)

1 σχόλιο:

  1. Δεοντολογικά σωστό είναι όταν γράφουμε κάτι από άλλο ιστολόγιο να βάζουμε και την πηγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή