Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ


   Το υποταγμένο στην κυβέρνηση και στην διοίκηση της ΔΕΗ Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ Φωτόπουλος και Κατσαρός ,δεν βλέπει που οδηγούν την Επιχείρηση και τους εργαζομένους?
   Παρακολουθούμε καθημερινά και ιδιαιτέρως σήμερα την θεατρική παράσταση του Φωτόπουλου και του δεκανικιού του Γραμματέα Κατσαρού, κατά τα άλλα ΔΑΚΕ.
   Κάποτε Φωτόπουλε κτύπαγες το χέρι σου στο γραφείο του Αθανασόπουλου και του κουναγες το δάκτυλο για το παραμικρό. Σήμερα με τόσα που γίνονται στην ΔΕΗ σου το έκοψαν το δακτυλάκι? Μάλλον τσάμπα μάγκας είσαι και εσύ και ο δούρειος ίππος σου.
   Δεν έχετε λίγο φιλότιμο, λίγη αξιοπρέπεια να αντιδράσετε όταν ο Αρθούρος Ζερβός αποκαλεί τους συναδέλφους ΔΟ2 λίπη και ξίγκια που δεν έχουν δουλειά στην επιχείρηση και πρέπει να φύγουν γιατί περισσεύουν? Αλήθεια Κατσαρέ θυμάσαι ότι είσαι ΔΟ2Β?
   Συνάδελφοι, ξεσηκωθείτε, πάρτε τους με τα γιαούρτια.
   Συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ πότε θα καταλάβετε ότι σας εκμεταλλεύονται με την ευλογία των κομμάτων σας.
   Που είναι ο λαλίστατος των καναλιών Γραμματέας Συνδικαλισμού και πρώην Γραμματέας της ΓΣΕΕ, που είναι η κάθαρση που ευαγγελίζονταν για τον χώρο της ΔΑΚΕ? Αφού θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις αναμενόμενες εκλογές ,μήπως θέλει συμβιβασμένη την παράταξη του σήμερα για να τα βρει έτοιμα το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία?
   ΠΑΣΚΙΤΕΣ-ΔΑΚΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πόσο καλά παίζουν τους ρόλους τους οι πρωταγωνιστές Φωτόπουλος και Κατσαρός καθώς και οι κομπάρσοι τους Ρίζος, Μαστρολεων και ο συνταξιούχος Σταμελος στην θεατρική παράσταση που ανεβάζουν καθημερινά σε τηλεοπτικά-κυβερνητικά κανάλια? Και το θεαματικό φινάλε της παράστασης αυτής είναι η σημερινή συμμετοχή στο θέατρο-ανακοίνωση των υπολοίπων μελών του θιάσου –διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ.
   ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ? Όταν πάρετε στο χέρι σας την εργασιακή εφεδρεία- απόλυση?
   ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
   ΔΕΗ ΤΕΛΟΣ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου