Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

συνδικαλιστικά φαντάσματα


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 35ου συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με χαρακτηριστικές φιγούρες τα συνδικαλιστικά φαντάσματα, τους γνωστούς Συνταξιούχους της ΔΕΗ, που χρόνια τώρα έχουν κολλήσει σαν ΒΔΕΛΕΣ στην παράταξη της ΔΑΚΕ, με αποκλειστικό σκοπό το προσωπικό τους όφελος.

Οι γνωστοί σε όλους αυτοί κύριοι, αφού κατάφεραν με τις επιλογές τους να εκθέσουν και να απαξιώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα της ΔΕΗ στα μάτια της κοινωνίας, σήμερα έχουν αναγάγει τους εαυτούς τους σε Μάνατζερ του αλλοπρόσαλλου τέως Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Χωρίς ντροπή, τις ημέρες του συνεδρίου καθοδηγούσαν μια μικρή μερίδα μελών της ΔΑΚΕ και απέτρεψαν την παράταξη να κατέλθει με ενιαίο ψηφοδέλτιο, χαρίζοντας την πρωτιά στην ΠΑΣΚΕ και στον Φωτόπουλο.

Οι κύριοι αυτοί, αντί να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιμένουν να μας θυμίζουν την μέχρι τώρα συνδικαλιστική τους πορεία και δράση, με τα επιτεύγματα της τιμωρίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με πρόστιμό 300.000 ευρώ για τα πλαστά τιμολόγια, την θητεία στο ΤΑΥΤΕΚΩ με τα γνωστά φαγοπότια, κ.α.

Εμμένουν να εμφανίζονται σαν ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ της ΔΑΚΕ και έχουν το θράσος, γιατί θράσος αποτελεί να κατέρχονται και να εκλέγονται στην οικονομική μονάδα του Συνεταιρισμού μας, για να τον λεηλατήσουν κι αυτόν, σήμερα που οδηγείτε σε βέβαιη χρεωκοπία.

Ο γνωστός καταδικαστείς σε φυλάκιση (με αναστολή) τέως Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, αφού παραβιάζει το καταστατικό του συνεταιρισμού κατά το άρθρο 6, παράγραφό ΣΤ., παραμένει στο Δ.Σ. λαμβάνοντας το ποσό των 2.000€ μηνιαίως, πλέον των εξόδων παραμονής στην Αθήνα, σαν μέλος της επιτροπής αγορών, όταν άλλοι συνάδελφοί μας έχουν υποστεί τις τεράστιες μειώσεις στα μηνιαία εισοδήματά τους.

Άλλωστε είναι γνωστή και η επαίσχυντη ενέργειά του, να παρακάμψει την σειρά προτεραιότητας, για έκδοση απόφασης χορήγησης της κύριας σύνταξή του και το εφάπαξ από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, παρόλο που συνταξιοδοτήθηκε 1 με 1,5 χρόνο αργότερα.

Το ερώτημα είναι για ποιό λόγο η ΠΑΣΚΕ και ο Φωτόπουλος συγκαλύπτουν όλες αυτές τις ενέργειες, μήπως κατ’ εντολή του συντρόφου Πιλαλήδη που ως γνωστόν εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση ;

Όσο για την Αριστερά τι να περιμένει κανείς, ο ένας αποτελεί τον «Αρχιτέκτονα» στα φαγοπότια και οι άλλοι απλώς καταγγέλλουν.

Για την επίσημη Νέα Δημοκρατία αποτελεί το πρόσωπο που βρίσκει το άλλοθι να καταγγέλλει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, που με μόχθο και με μόνο το μεροκάματο προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσει η οικογένειά τους.

Δυστυχώς ο ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ του γνωστού καταδικασμένου για τα πλαστά τιμολόγια της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν κρύβετε. Ακόμη και σήμερα, με θράσος, επιδεικνύει από το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ την διώροφη κατοικία των παιδιών του 180 τ.μ., που αποτελεί πρόκληση για όλους μας, λες και είναι κροίσος ή ενταγμένος στη λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

Επιτέλους δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός για να ελέγξει το πόθεν έσχες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου