Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα ,αυτή η μάστιγα που λέγεται προεδρείο ΓΕΝΟΠ έχει το σθένος με τις πλάτες τις Διοίκησης της ΔΕΗ να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές που δεν θα τολμούσε καμιά άλλη Διοίκηση και Κυβέρνηση. Συνάδελφοι αυτοί μας ξεπουλάνε και εμείς κότες λειράτες. Πάρτε πέτρες και στειλιάρια και ότι άλλο και πλακώστε τους.

Εδώ και δυο χρόνια μας δουλεύουν με συγκεντρώσεις του κώλου ,απεργίες – συμπαραστάσεις στον ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ , μεγαλόστομες ανακοινώσεις και μεγάλα λόγια ,μόνο λόγια.

Για άλλη μια φορά είδαμε το θέατρο Φωτόπουλου με τον δούρειο ίππο Κατσαρό και το γιουσουφάκι του Στασινόπουλο που συνέβαλαν στο θεατρικό έργο ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Αλήθεια γιατί έγινε ?για να βγει στα κανάλια να ξαναπαίξει το έργο μαζί με τον μαϊντανό Κατσαρό και να φύγει ,αυτή ήταν η κατάληψη. Το γιουσουφάκι  του ο  Στασινόπουλος που ήταν τώρα τέσσερεις μήνες?τόσο κράτησαν οι διακοπές του.

Για άλλη μια φορά έπαιξαν στις πλάτες των εργαζόμενων.
Που είναι ρε Φωτόπουλε οι μεγαλοστομίες ΄΄ δεν φεύγουμε από εδώ παρά μόνο εάν μας πάνε φυλακή και όποιος φοβάται ας φύγει ΄΄. Μάλλον ο μόνος που φοβάται την φυλακή είσαι εσύ και τα γιουσουφάκια σου που παίζουν το ρόλο του μαϊντανού και του Μητσάρα.

Που είσαι άφαντε πρώην ταμεία της ΓΕΝΟΠ τόσους μήνες  και ξαφνικά εκεφανίσθεις για να παραπλανήσεις τους ΔακΊτες της ΕΔΟΠ και να στηρίξουν την αποχώρηση της ΔΑΚΕ από την κατάληψη.

Μέχρι πότε εσείς της ΔΑΚΕ –ΕΔΟΠ θα σέρνεστε πίσω από αυτό το καλόπαιδο (Στασινόπουλος) όπως λέει ο κόσμος .
Μόνο ντροπή πρέπει να νοιώθουν οι ΔακΊτες που σας ψήφισαν, γιατί οι Πασκίτες έτσι ήταν μια ζωή, κομματικά συμφέροντα εξυπηρετούσαν πάντα.

Που είναι οι καθαροί και τίμιοι Δακίτες?

Γιατί δεν αντιδράτε να φανεί η διαφορετικότητα σας και ότι δεν είστε όλοι ίδιοι?

Εάν είχατε λίγο φιλότιμο κύριοι της ΔΑΚΕ έστω και με ανακοινώσεις σας θα έπρεπε να είχατε ακολουθήσει την ΔΑΚΕ της ΕΤΕ που είναι η μόνη που ακούγεται.